Milyenek az irka ékszerek?.

Az IRKA – ékszer, olyan fiatalos életstílus és életérzés képviselője, ahol nagyon fontos szerepet kap a család és a barátok.
Ékszereimet kapcsolat ékszereknek is nevezem, hiszen bennük olyan élmények, emlékek, gondolatok tárgyiasulnak és konzerválódnak, mely egyszeri és megismételhetetlen pillanatok emlékét őrzik.
Az IRKA – ékszer nem csupán dekorációs kiegészítője a hétköznapi öltözékeinknek, hanem egy csodálatos nap emlékét örökké őrző amulett. Az odaadás, önkifejezés, örök szeretet ékszerbe vésett apró kinyilatkoztatása. Legyen az egy elrebegett ígéret titkos üzenete, egy örökké tartó baráti fogadalom pecsétje, vagy egy elszakíthatatlan családi kötelék kinyilatkoztatása. Az IRKA ékszer rólatok szól, mindig veled van.
Egyedisége abból fakad, hogy feliratokkal, monogramokkal személyre szabhatod, így lesz a te storyd, a te élményed saját IRKA ékszeredbe konzerválva.
A feliratokat mély gravírozással a monogramokat betű beütővel viszem az acél felületére, mely letörölhetetlen feliratot eredményez. Megrendelésre készítem őket, a te elképzelésed szerint, ettől lesz minden darab igazán egyedi és különleges.

Milyen az irka stílus?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.